Gevulde pasta met kaas-bosuisaus
725 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 pakken
3 teentjes
1 eetlepel
2 cups
3
5
4 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 50-51 - 2001 week 50-51
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Knoflook ca. 3 minuten zachtjes bakken. Kaassaus toevoegen en verwarmen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Tomaten wassen, in plakjes snijden en mengen met dressing. Pasta afgieten. Kaassaus en bosui door pasta scheppen. Serveren met tomatensalade.
Gevulde pasta met kaas-bosuisaus

hoofdgerecht
4 personen
725 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Knoflook ca. 3 minuten zachtjes bakken. Kaassaus toevoegen en verwarmen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Tomaten wassen, in plakjes snijden en mengen met dressing. Pasta afgieten. Kaassaus en bosui door pasta scheppen. Serveren met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 pakken cappalletti con prosciutto crudo
3 teentjes knoflook
1 eetlepel olijfolie
2 cups kaassaus
3 bosuitjes
5 tomaten
4 eetlepels balsamicodressing




