Lasagne met salami en spinazie
Lasagne met salami en spinazie

Lasagne met salami en spinazie

Tomaat, worst, spinazie en kaas. Meer heb je niet nodig voor deze verrukkelijke laagjes.

20 min. bereiden
40 min. oventijd
209waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 g

diepvries bladspinazie à la crème

350 ml

halfvolle melk

300 ml

kraanwater

1 zakje

mix voor ovenlasagne napoletana

3

tomaten

125 g

lasagnebladen

200 g

salami

100 g

geraspte belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (ca. 2 liter)

Tomaat, worst, spinazie en kaas. Meer heb je niet nodig voor deze verrukkelijke laagjes.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 °C. Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kom de melk, het water en de inhoud van het zakje sausmix goed door en laat ca. 3 min. staan. Snijd de tomaten in plakjes.

2

Schep een laagje saus in de ovenschaal, leg daarop een laagje lasagnebladen, een laagje spinazie, een laagje salami en tomaat. Herhaal dit drie keer en eindig met een laagje saus. Bestrooi de lasagne met de kaas en laat in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar worden.

tip

combinatietipLekker met groene salade.