Lasagne met salami en spinazie

Tomaat, worst, spinazie en kaas. Meer heb je niet nodig voor deze verrukkelijke laagjes.

575 kcal

20 min. bereiden, 40 min. oventijd

3.3/5

(227)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (ca. 2 liter)


2001 week 48-49 - 2001 week 48-49

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kom de melk, het water en de inhoud van het zakje sausmix goed door en laat ca. 3 min. staan. Snijd de tomaten in plakjes.

  2. Schep een laagje saus in de ovenschaal, leg daarop een laagje lasagnebladen, een laagje spinazie, een laagje salami en tomaat. Herhaal dit drie keer en eindig met een laagje saus. Bestrooi de lasagne met de kaas en laat in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar worden.

  • combinatietipLekker met groene salade.

Wat vond je van dit recept?

Lasagne met salami en spinazie

Tomaat, worst, spinazie en kaas. Meer heb je niet nodig voor deze verrukkelijke laagjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig