Tortilla's met kip en maïs

665 kcal

25 min. bereiden

2.9/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

2001 week 48-49 - 2001 week 48-49

Aan de slag

  1. Kipfilet in kleine blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en kipfilet ca. 4 minuten rondom bakken. Ui toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kruidenmix (uit kit) mengen met 100 ml water en ca. 10 minuten onafgedekt zachtjes laten koken. Intussen tortilla's (uit kit) verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sla aanmaken met dressing. Maïs laten uitlekken en ca. laatste 3 minuten met kipmengsel meeverwarmen. Tortilla's aan tafel vullen met kipmengsel, salsasaus (uit kit) en sour cream. Serveren met salade.

Wat vond je van dit recept?

Tortilla's met kip en maïs

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig