Tofu met spitskool en satésaus
Tofu met spitskool en satésaus

Tofu met spitskool en satésaus

25 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

1

verse spitskool

3 el

ketjap manis

3 el

traditionele olijfolie

375 g

tofu naturel

8 el

satésaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Spitskool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Tofu in blokjes snijden en mengen met 2 eetlepels ketjap. In wok of braadpan olie verhitten. Tofu ca. 3 minuten bakken. Tofu uit pan nemen. Spitskool toevoegen en ca. 5 minuten bakken. Tofu en rest van ketjap toevoegen en nog ca. 2 minuten doorverwarmen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Satésaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Tofu-koolmengsel serveren met rijst en satésaus.