Paprikaroomsoep

Snelle soep voor als je snel aan tafel moet. Verrassend: je maakt 'm met smeerkaas.

315 kcal

25 min. bereiden

3.7/5

(641)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • staafmixer of keukenmachine


2002 week 10-11 - 2002 week 10-11

Aan de slag

  1. Pel en snipper de ui. Was de paprika's, maak ze schoon en snijd ze in stukjes. Verhit de olie in een soeppan. Bak de ui en paprika ca. 3 min. zachtjes. Voeg de paprikapoeder, smeerkaas, het water en bouillonblokje toe.

  2. Laat de soep afgedekt ca. 10 min. zachtjes koken. Pureer de soep in de keukenmachine en breng op smaak met peper en eventueel zout. Wrijf de soep door een zeef en verwarm nog ca. 1 min. Serveer met de croutons.

Wat vond je van dit recept?

Paprikaroomsoep

Snelle soep voor als je snel aan tafel moet. Verrassend: je maakt 'm met smeerkaas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig