Lamskoteletjes met couscous
Lamskoteletjes met couscous

Lamskoteletjes met couscous

25 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

couscous

2

rode uien

10

ingemaakte groene pepers

2 schalen

lamskotelet

50 g

ongezouten roomboter

3 el

traditionele olijfolie

1 zak

verse Italiaanse roerbakgroente

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Week couscous volgens aanwijzingen op verpakking. Pel en snipper ui. Snijd pepers in stukjes en verwijder steeltjes. Bestrooi koteletjes met zout en peper. Verhit boter in koekenpan. Bak koteletjes op hoog vuur in ca. 6 minuten bruine, en van binnen rosé. Neem koteletjes uit pan en houd warm. Verhit olie in wok. Voeg ui toe en fruit ca. 2 minuten. Voeg pepers en groentemix toe en bak ca. 3 minuten mee. Meng in grote schaal couscous met groenten. Leg koteletjes op couscous en serveer direct. Lekker met tomatensalade.