Vistaart met kabeljauw & garnalen

0 kcal

20 min. bereiden, 35 min. wachten

3.3/5

(69)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal doorsnede ca. 24 cm


2002 week 52-01 - 2002 week 52-01

Aan de slag

  1. Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Courgette wassen en in blokjes snijden. In braadpan boter verhitten en courgette ca. 5 minuten zachtjes bakken. Wijn en kabeljauw toevoegen, aan kook brengen en ca. 3 minuten stoven. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Courgette-vismengsel en garnalen over bodem verdelen. Eieren erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 35 minuten gaar bakken. Lekker met komkommersalade.

Wat vond je van dit recept?

Vistaart met kabeljauw & garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig