Mietaart met garnalen

480 kcal

15 min. bereiden, 25 min. wachten

2.5/5

(22)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok

  • aluminiumfolie

  • vergiet

  • hoge ovenschaal, ca. 26 bij 17 cm, ingevet


2006 week 46-47 - 2006 week 46-47

Aan de slag

  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Mie boven 2 liter kokend water breken. Pan van vuur halen en mie 4 min. laten staan. In vergiet overgieten. Courgette wassen en in stukjes snijden. In wok olie verhitten en knoflook boven olie uitpersen. Courgette en wokgroenten toevoegen en 4-6 min. roerbakken. Eieren loskloppen. Teriyakisaus (uit schaal wokgroenten) en garnalen toevoegen en meeverwarmen. Pan van vuur halen en mie en eieren erdoor roeren. Het geheel in quichevorm scheppen. Mietaart afdekken met aluminiumfolie en in midden van oven in ca. 25 min. laten garen.

Wat vond je van dit recept?

Mietaart met garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig