Kerrierijst met surimi en garnalen
Kerrierijst met surimi en garnalen

Kerrierijst met surimi en garnalen

15 min. bereiden
93waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

pandanrijst

½ pak

tuinerwten

3 el

zonnebloemolie

1 zak

Chinese roerbakmix

2 pakjes

surimisticks

1 tl

kerriepoeder

½ bakje

verse peterselie

1 bakje

roze garnalen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af. Kook ondertussen in een bodem water met zout de erwten in 4 min. beetgaar.

2

Verhit de olie in de wok, voeg de roerbakmix toe en roerbak 4 min. op hoog vuur. Voeg de rijst toe en bak 2-3 min. mee. Schep de erwten, surimi, kerriepoeder en de helft van de peterselie erdoor en warm door. Verdeel de garnalen over de rijst en bestrooi met de rest van de peterselie.