Indiase roerbakschotel met garnalen
Indiase roerbakschotel met garnalen
bewaar
bewaar

Indiase roerbakschotel met garnalen

25 min. bereiden
42waarderingen

    Aan de slag

    1

    Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kerriepasta mengen met 4 eetlepels yoghurt. In braadpan olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Doperwten laten uitlekken. Kerriepasta bij groente voegen en ca. 1 minuut verwarmen. Al roerend 300 ml water toevoegen. Afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen. Doperwten, garnalen en rest van yoghurt toevoegen en nog ca. 3 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout. Curry serveren met rijst en mangochutney.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Indiase roerbakschotel met garnalen

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig