bewaar
Schnitzeltjes met tomaten-gorgonzolasaus
Schnitzeltjes met tomaten-gorgonzolasaus
bewaar

Schnitzeltjes met tomaten-gorgonzolasaus

20 min. bereiden
91waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

500 g

broccoli

400 g

varkensschnitzel

2 el

olijfolie

100 g

gorgonzola

1 blik

pomodorini

2 tl

gedroogde rozemarijn

Aan de slag

1

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in water met eventueel wat zout in 6 min. beetgaar.

2

Snijd de schnitzel in 8 stukken en bestrooi met peper en zout. Bak het vlees in de olie in 2 min. per kant bruin. Neem uit de pan. Bak de kaas 1 min. in het bakvet, tot deze begint te smelten. Roer de pomodorini erdoor en druk de tomaatjes met een spatel stuk. Leg het vlees in de tomatensaus en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met de rozemarijn en peper.

3

Giet de pasta en broccoli af. Schep de pasta op 4 borden. Verdeel de schnitzeltjes met de saus erover. Serveer met de broccoli.

algemeenLiever vis? Vervang de varkensschnitzel dan door kabeljauwfilet.

Schnitzeltjes met tomaten-gorgonzolasaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig