Kung po beef

530 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de sperziebonen in 8 min. beetgaar.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de runderreepjes 2 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee. Schenk de hoy sin saus en rijstazijn erbij en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper.

  3. Giet de sperziebonen af en bestrooi met peper en eventueel zout. Verdeel de rijst met het rundvleesmengsel en de bonen over 4 kommen. Lekker met wat grof­gehakte cashewnoten.

  • algemeenBesprenkel de sperziebonen met 2 tl sesamolie (flesje 250 ml) en bestrooi met 1 el geroosterd sesamzaad (bakje 100 g) voor een extra rijk oosters aroma.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Gerelateerde recepten

Kung po beef

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig