bewaar
Choripan
Choripan
bewaar

Choripan

20 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

worstjes

1

zoete puntpaprika

1 kleine

ui

1 el

Franse mosterd

2 tl

tabasco

4 el

zonnebloemolie

1

citroen

½ zakje

selderij

1

stokbrood

Dit heb je nodig

  • barbecue of grillpan

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Gril de worstjes in 10 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.

2

Halveer ondertussen de puntpaprika in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng met de ui, mosterd, tabasco en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg 2 el citroensap en de selderij toe.

3

Snijd het stokbrood horizontaal doormidden. Halveer de worstjes in de lengte. Leg een gehalveerd worstje op de onderste helft van elk broodje en schep er wat van het paprikamengsel op. Serveer direct.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.