Pasta met gegrilde groenten
Pasta met gegrilde groenten

Pasta met gegrilde groenten

Lekker met de carrés van vegetarische kaas, pesto en zongedroogde tomaat.

20 min. bereiden
80waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

gigli met zongedroogde tomaten

280 g

tastytom-trostomaten

180 g

verse gegrilde-groentemix

100 g

groene olijven met knoflook

2 el

traditionele olijfolie

4 stuks

Toscaanse carré

Lekker met de carrés van vegetarische kaas, pesto en zongedroogde tomaat.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd ondertussen de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe in een schaal. Laat de groentemix uitlekken, vang de olie op en voeg de groentemix en olijven toe aan de tomaten.

3

Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en bak de Toscaanse carrés 6 min. Keer halverwege.

4

Giet de pasta af. Schep samen met 3 el van de opgevangen olie om met het tomatenmengsel. Breng op smaak met peper. Serveer de Toscaanse carrés apart erbij. Lekker met wat geschaafde Parmezaanse kaas over de pasta.

tip

variatietipEten er geen kinderen mee, voeg dan voor extra pit een rode peper toe.

Snijden

Instructievideo - 02:22 min.