Scroppino van bosvruchtenijs

245 kcal

5 min. bereiden

2.8/5

(34)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 beker bosvruchten sorbetijs

    bosvruchten sorbetijs

  • 400 ml prosecco

    prosecco

  • 100 ml wodka

    wodka

  • 2 takjes basilicum

    basilicum

Dit heb je nodig

  • blender

  • 4 (cocktail)glazen


Aan de slag

  1. Doe het bosvruchtensorbetijs met de prosecco en wodka in een blender en maal in 10 sec. tot sgroppino. Verdeel de helft van de sgroppino over 4 (cocktail)glazen en garneer met de blaadjes van 1 takje basilicum. Bewaar de andere helft max. 30 min. in de vriezer om later nog 4 sgroppino's te serveren.

Wat vond je van dit recept?

Scroppino van bosvruchtenijs

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig