Tarwe met asperges en camembert
520 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
1
500 g
500 g
2 eetlepels
3
250 g
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 18-19 - 2002 week 18-19
Ebly koken volgens gebruiksaanwijzing met groentebouillontablet. Witte asperges schillen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden. Groene asperges wassen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden. Witte asperges ca. 5 minuten koken. Laatste 2 minuten groene asperges toevoegen. Asperges laten uitlekken. In wok of braadpan olie verhitten. Asperges ca. 5 minuten roerbakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Camembert in reepjes snijden. Ebly laten uitlekken, bosui erdoor scheppen. Camembert door asperges scheppen en nog even goed doorwarmen. Ebly serveren met asperges.
Tarwe met asperges en camembert

hoofdgerecht
4 personen
520 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Ebly koken volgens gebruiksaanwijzing met groentebouillontablet. Witte asperges schillen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden. Groene asperges wassen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden. Witte asperges ca. 5 minuten koken. Laatste 2 minuten groene asperges toevoegen. Asperges laten uitlekken. In wok of braadpan olie verhitten. Asperges ca. 5 minuten roerbakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Camembert in reepjes snijden. Ebly laten uitlekken, bosui erdoor scheppen. Camembert door asperges scheppen en nog even goed doorwarmen. Ebly serveren met asperges.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g ebly
1 groentebouillontablet
500 g witte asperges
500 g groene asperges
2 eetlepels olijfolie
3 bosuitjes
250 g camembert
Dit heb je nodig
wok




