Aardappelsalade met mosterddressing

Advertentie
Ingrediënten
- 1 duopak krieltjes (à 700 g)
- 250 g peultjes
- 1 ui
- 1 doosje cherrytomaatjes (250 g)
- 200 g pittige oude kaas (stukje)
- 5 eetlepels vinaigrette met mosterd (fles à 500 ml)
- 1 zakje veldsla (75 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Krieltjes met snufje zout in ca. 8 minuten beetgaar koken. Krieltjes afgieten, laten uitdampen en halveren. Peultjes schoonmaken, wassen en in ca. 3 minuten beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Tomaatjes wassen en halveren. Kaas in blokjes snijden. Krieltjes, peultjes, ui en tomaatjes mengen met dressing. Veldsla over vier borden verdelen. Salade erop scheppen en kaasblokjes erover verdelen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 415 kcal
- eiwit 18 g
- koolhydraten 40 g
-
vet 20 g
waarvan verzadigd 0 g