bewaar
Mexicaanse gehakttaart
Mexicaanse gehakttaart
bewaar

Mexicaanse gehakttaart

20 min. bereiden
25 min. wachten
95waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

half-om-halfgehakt

2 eetlepels

Mexican seasoningmix

1 pot

groenteschotel Mexicaans

1 pak

croissantdeeg

4

eieren (M)

150 g

gemalen belegen kaas

boter om in te vetten

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal doorsnede ca. 24 cm

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In droge koekenpan gehakt met seasoningmix in ca. 5 minuten rul en gaar bakken. Groenteschotel toevoegen. Quichevorm invetten. Deeg over vorm verdelen. Naadjes dichtdrukken. Gehaktgroentemengsel op deeg scheppen. Eieren losroeren met helft van kaas. Eimengsel over groenteschotel schenken. Rest van kaas erover strooien. Taart in midden van oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Lekker met een gemengde salade.