Mexicaanse kabeljauwschotel
Mexicaanse kabeljauwschotel

Mexicaanse kabeljauwschotel

25 min. bereiden
67waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

1

courgette

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

2 eetlepels

boter of margarine

1 pot

groenteschotel Mexicaans

1½ eetlepel

Mexicaanse seasoningsmix

1 zak

tortilla chips

100 g

gemalen belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Uien pellen en snipperen. Courgette wassen en in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan boter verhitten. Hierin uien en courgette ca. 2 minuten fruiten. Vis ca. 3 minuten meebakken. Groenteschotel toevoegen en meeverwarmen. Op smaak brengen met seasoning mix. Helft van chips breken. Groentemengsel overdoen in ovenschaal. Bestrooien met gebroken chips. Bestrooien met kaas en onder grill bruin laten worden. Serveren met rest van chips.