Spruitjesstamppot met gerookte kip
Met groentechips voor een knapperige bite.
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Maak ondertussen de spruiten schoon en kook ze in 7 min. beetgaar.
Verwarm de melk in een steelpan. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de pureestamper. Meng de spruiten en kipreepjes erdoor. Voeg de melk, boter en mosterd toe, schep om en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de stamppot met de groentechips.
Spruitjesstamppot met gerookte kip
Met groentechips voor een knapperige bite.
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Maak ondertussen de spruiten schoon en kook ze in 7 min. beetgaar.
Verwarm de melk in een steelpan. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de pureestamper. Meng de spruiten en kipreepjes erdoor. Voeg de melk, boter en mosterd toe, schep om en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de stamppot met de groentechips.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1¼ kg kruimige aardappel
1 kg spruiten
200 ml halfvolle melk
200 g gerookte kipreepjes
50 g ongezouten roomboter
1 el dijonmosterd
50 g groentechips
Dit heb je nodig
pureestamper