Spruitjesstamppot met gerookte kip
Spruitjesstamppot met gerookte kip

Spruitjesstamppot met gerookte kip

Met groentechips voor een knapperige bite.

25 min. bereiden
131waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1¼ kg

kruimige aardappel

1 kg

spruiten

200 ml

halfvolle melk

200 g

gerookte kipreepjes

50 g

ongezouten roomboter

1 el

dijonmosterd

50 g

groentechips

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Met groentechips voor een knapperige bite.

Aan de slag

1

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Maak ondertussen de spruiten schoon en kook ze in 7 min. beetgaar.

2

Verwarm de melk in een steelpan. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de pureestamper. Meng de spruiten en kipreepjes erdoor. Voeg de melk, boter en mosterd toe, schep om en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de stamppot met de groentechips.