Bloemkool met Vacherin Mont d´or

Lekker bij de aardappelpuree: gegratineerde bloemkool met Franse kaas

270 kcal

5 min. bereiden, 10 min. oventijd

3.1/5

(24)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm)


2013 nr. 10 - Stampen & stoven

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel ondertussen de bloemkool in roosjes en kook 2 min.

  2. Schep de bloemkool in de ovenschaal. Verdeel de kaas erover, bestrooi met het paneermeel en gratineer in ca. 10 min. goudbruin in de oven.

  • combinatietipLekker met ham en aardappelpuree.

Wat vond je van dit recept?

Bloemkool met Vacherin Mont d´or

Lekker bij de aardappelpuree: gegratineerde bloemkool met Franse kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig