bewaar
Gwyneth Paltrows gebakken bloemkool
Gwyneth Paltrows gebakken bloemkool
bewaar

Gwyneth Paltrows gebakken bloemkool

15 min. bereiden
45 min. wachten
161waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blik

kikkererwten in blik

7 el

extra vergine olijfolie

1 mespunt

grof zeezout

1

bloemkoolroosjes

1 el

dijonmosterd

1 el

grove mosterd

1 el

wittewijnazijn

10 g

verse platte peterselie

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Doe de kikkererwten en bloemkool in een grote braadpan met 3 eetlepels olijfolie en een flinke snuf zout. Bak ze, onder nu en dan roeren, ongeveer 45 minuten tot alles mooi bruin is en de bloemkool vrij zacht.

3

Klop intussen de 2 soorten mosterd, de azijn en 4 eetlepels olijfolie met een flinke snuf zout en versgemalen zwarte peper door elkaar. Hussel de mosterddressing en de peterselie door de nog warme groenten. Serveer warm of op kamertemperatuur.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gwyneth Paltrows gebakken bloemkool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig