Kersensmoothie

IJskoud de beste: een heerlijke shake met vers fruit.

200 kcal

10 min. bereiden

3.6/5

(44)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • staafmixer of keukenmachine

  • deegroller

  • theedoek


2002 week 28-29 - 2002 week 28-29

Aan de slag

  1. Laat de kersen uitlekken en vang het siroop op. Pureer de kersen pureren met de staafmixer of keukenmachine. Voeg de yoghurt en de room toe en meng nog ca. 5 seconden. Leg de ijsblokjes in een schone theedoek en versplinter het ijs met een deegroller (of ander zwaar voorwerp). Voeg de ijssplinters met de suiker en 1 dl siroop bij het kersenmengsel en roer goed door. Serveer de smoothie in hoge glazen met een rietje.

Wat vond je van dit recept?

Kersensmoothie

IJskoud de beste: een heerlijke shake met vers fruit.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig