Meloensalade met ham en walnoten
350 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
1 zakje
2 pakjes
6 el
2 el
1 tl
1 zakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 30-31 - 2002 week 30-31
Meloen halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in grove stukken snijden. Walnoten grof hakken. Hamplakjes één voor één strak oprollen. Rolletjes halveren. Dressing roeren van olie, azijn en honing. Op smaak brengen met zout en peper. Meloen, ham, walnoten en dressing voorzichtig door elkaar scheppen. Veldsla over vier borden verdelen. Meloensalade erop scheppen en direct serveren.
Meloensalade met ham en walnoten

voorgerecht
4 personen
350 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meloen halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in grove stukken snijden. Walnoten grof hakken. Hamplakjes één voor één strak oprollen. Rolletjes halveren. Dressing roeren van olie, azijn en honing. Op smaak brengen met zout en peper. Meloen, ham, walnoten en dressing voorzichtig door elkaar scheppen. Veldsla over vier borden verdelen. Meloensalade erop scheppen en direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 galiameloen
1 zakje gepelde walnoten
2 pakjes Coburger rauwe ham
6 el olijfolie
2 el witte wijnazijn
1 tl honing
1 zakje veldsla




