Italiaanse omelet

490 kcal

15 min. bereiden

3/5

(104)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


Aan de slag

  1. Eieren loskloppen. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en hierin van helft van eimengsel een dunne omelet in ca. 4 minuten bakken. Omelet warm houden en op dezelfde wijze tweede omelet bakken. Kipfilet in lengte in brede repen snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten en hierin kipfilet in ca. 5 minuten goudbruin en gaar roerbakken. Groentemix en diepvrieskruiden aan kipfilet toevoegen, ca. 5 minuten mee roerbakken. Op twee borden een omelet leggen. Op elke omelet aan een kant helft van kip-groentemix scheppen, dan dubbelklappen. Serveren met dik gesneden volkorenbrood.

Wat vond je van dit recept?

Italiaanse omelet

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig