Gegrilde karbonades met sperziebonen
En de krieltjes warm je gewoon op in hun schil. Lekker!
495 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
600 g
500 g
4
1 el
1 mespunt
15 g
Dit heb je nodig
grillpan
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2013 nr. 11 - Oven aan!
Haal de steelaanzet van de bonen en kook ze in 6 min. beetgaar. Prik ondertussen een paar gaatjes in de zak krieltjes. Gaar ze 6 min. op vol vermogen in de magnetron.
Verhit olie in de grillpan en gril hierin de karbonades in 4 min. per kant bruin en gaar. Roer de boter en nootmuskaat door de sperziebonen. Serveer de karbonades met de krieltjes en sperziebonen.
Sperziebonen schoonmaken
Instructievideo - 00:22 min.
Gegrilde karbonades met sperziebonen
En de krieltjes warm je gewoon op in hun schil. Lekker!

hoofdgerecht
4 personen
495 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Haal de steelaanzet van de bonen en kook ze in 6 min. beetgaar. Prik ondertussen een paar gaatjes in de zak krieltjes. Gaar ze 6 min. op vol vermogen in de magnetron.
Verhit olie in de grillpan en gril hierin de karbonades in 4 min. per kant bruin en gaar. Roer de boter en nootmuskaat door de sperziebonen. Serveer de karbonades met de krieltjes en sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g verse sperziebonen
500 g krieltjes vastkokend
4 gemarineerde ribkarbonades
1 el traditionele olijfolie
1 mespunt gedroogde nootmuskaat
15 g ongezouten roomboter
Dit heb je nodig
grillpan




