bewaar
Gestoofde kipfilet in basilicumsaus
Gestoofde kipfilet in basilicumsaus
bewaar

Gestoofde kipfilet in basilicumsaus

Supersnelle kipstoof met een Toscaans tintje.

15 min. bereiden
59waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

cherrytomaten

2

rode uien

800 g

Toscaanse aardappelpartjes

2 el

traditionele olijfolie

300 g

kipfilet à la minute

400 g

basilico saus

3 el

sladressing knoflook

Supersnelle kipstoof met een Toscaans tintje.

Aan de slag

1

Snijd de ui in ringen en halveer de cherrytomaten.

2

Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 min. bruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan, bestrooi de kipfilet met peper en bak in 2 min. aan beide kanten bruin aan. Schenk de basilico saus in de pan en stoof de kipfilet met de deksel op de pan op laag vuur in 8 min. gaar.

3

Verdeel de sla, ui en tomaat over een schaal. Schenk de dressing erover. Verdeel de kipfilet met saus over de borden en schep de aardappelpartjes erbij. Serveer met de salade.

variatietipVoeg voor een extra hartige smaak 50 g zwarte olijven zonder pit toe aan de basilico saus.

Gestoofde kipfilet in basilicumsaus

Supersnelle kipstoof met een Toscaans tintje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig