Penne met romige tonijnsaus en aspergebroccoli
Snelle pasta met lekker veel groene groenten
Ingrediënten
4 personen
200 g
diepvries tuinerwten
300 g
penne
2
rode uien
2 el
traditionele olijfolie
200 g
aspergebroccoli
250 ml
soja cuisine
50 g
kappertjes
320 g
tonijnstukken in olijfolie
Aan de slag
Kook de penne beetgaar en de doperwten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de ui in ringen. Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de ui 4 min. op laag vuur. Kook ondertussen de aspergebroccoli in 4 min. beetgaar. Voeg de soja cuisine toe aan de ui.
Laat de tonijn en kappertjes uitlekken en voeg toe aan het ui-roommengsel. Verwarm nog 4 min. Giet de pasta en doperwten af en meng met de tonijnsaus en aspergebroccoli.
Ui fruiten
Instructievideo - 00:31 min.
Penne met romige tonijnsaus en aspergebroccoli
Snelle pasta met lekker veel groene groenten

hoofdgerecht
null personen
645 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne beetgaar en de doperwten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de ui in ringen. Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de ui 4 min. op laag vuur. Kook ondertussen de aspergebroccoli in 4 min. beetgaar. Voeg de soja cuisine toe aan de ui.
Laat de tonijn en kappertjes uitlekken en voeg toe aan het ui-roommengsel. Verwarm nog 4 min. Giet de pasta en doperwten af en meng met de tonijnsaus en aspergebroccoli.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)200 g diepvries tuinerwten
300 g penne
2 rode uien
2 el traditionele olijfolie
200 g aspergebroccoli
250 ml soja cuisine
50 g kappertjes
320 g tonijnstukken in olijfolie