Garnalen wokken
Garnalen wokken

Garnalen wokken

Noedelroerbak met garnalen, rode curry & broccoli
Noedelroerbak met garnalen, rode curry & broccoli

Noedelroerbak met garnalen, rode curry & broccoli

Ingrediënten

4 personen

1 el

arachideolie

77 g

Thaise rode currypasta

700 g

broccoli

400 ml

kokosmelk

300 g

diepvries rauwe gepelde roze garnalen

225 g

Thaise witte rijstnoedels

2

rode uien

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de currypasta 3 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Voeg toe aan de curry, blus af met de kokosmelk en roer goed door. Doe de deksel op de pan en laat 3 min. op laag vuur zachtjes koken. Voeg de garnalen toe en kook nog 3 min.
  2. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rode ui in flinterdunne halve ringen. Schep de noedels door de curry en verdeel over de kommen. Verdeel de rode ui erover en serveer.