Snackgroente
Snackgroente

Snackgroente

Snackgroente als tussendoortje? Waarom niet? Voor de lekkere trek knabbel je er op los met snoepkomkommers, wortels, tomaatjes of radijs. Dipje er bij en je kan er weer tegenaan.

Groente-borrelplank
Groente-borrelplank

Groente-borrelplank

Ingrediënten

8 personen

1 krop

romainesla

100 g

Chinese kool

100 g

bloemkool

2

tomaten

1

avocado

1

rode ui

150 g

witlof

150 g

bospeen

150 g

puntpaprika

75 g

radijs

150 g

bleekselderij

150 g

snackaugurken

100 g

saladecroutons naturel

150 g

notenmix

150 ml

balsamicodressing

150 g

vegan mayonaise

  1. Leg een grote houten plank klaar. Haal de bladeren van de sla los en was ze. Snijd de kool in plakken. Snijd de tomaten en avocado in parten. Snijd de rode ui in dunne ringen. Was de knapperige groente. Snijd de witlof doormidden, houd de bospeen heel. Snijd de puntpaprika en bleekselderij in lange, dunne repen en snijd de radijs in dunne plakjes. Was het blad van de radijs.
  2. Leg alle sla, het radijsblad en de gesneden groente naast elkaar op de grote plank. De groente mag een beetje over elkaar heen liggen. Serveer met de smaakmakers. Doe de dressings in kleine kommetjes, zet tussen de groente en gebruik als dip.