Lunchwrap met aardbeien, avocado en mango

Receptvideo

- 03:23 min.

Zin in een lekkere, frisse lunch die makkelijk te maken is? Probeer deze originele wraps met aardbeien, avocado en mango eens!

Limoen en aardbeien
Rasp de groene schil van 1 schoongeboende limoen en pers de vrucht uit. Meng de helft van het sap met het rasp, 200 gram zuivelspread en 2 eetlepels honing. Verwijder de kroontjes van 250 gram aardbeien en halveer de aardbeien.

Avocado’s
Snijd 2 eetrijpe avocado’s in de lengte doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in blokjes van 1 bij 1 centimeter en besprenkel met de rest van het limoensap. Hak 100 gram ongezouten cashewnoten grof. Schil 1 eetrijpe mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng met de aardbeien, avocado en de cashewnoten.

Wraps besmeren
Snijd eventueel het steeltje van een halve rode peper. Verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Snijd 15 gram koriander grof. Besmeer 4 tortillawraps met het zuivelspreadmengsel en beleg met de fruit-notensalade. Bestrooi met de koriander en rode peper. Zo maak je lunchwraps met aardbeien, avocado en mango.