Wrap-hapjes met avocado en mango

Leuk & snel

- 00:29 min.

Wrap-hapjes met avocado en mangozijn een welkome variatie op het bekendste borrelhapje op feestjes. Makkelijk om te maken en iedereen vindt het lekker. Dit zomerse wrap-recept past niet alleen goed tussen de hapjes op verjaardagen, of op een high-tea, maar kan ook heel goed als lunch thuis of op werk. Beleggen, strak oprollen en met een prikker hou je de ingrediënten op z’n plaats. Hou je niet van pittig? Je kunt de chilivlokken ook weglaten. 

INGREDIËNTEN
2 eetrijpe avocado’s
1 eetrijpe mango
3 el mayonaise
2 el volle yoghurt
4 tortillawraps
1 tl chilivlokken
90 g rodekool gesneden (zak 300 g)

Keukenspullen
Cocktailprikkers

Avocado en mango snijden
Snijd de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne repen. Schil de mango, verwijder de pit en snijd in de lengte in heel dunne plakken. 

Wrap-hapjes maken
Meng de mayonaise met de yoghurt en breng op smaak met peper en zout. Besmeer de tortilla’s met het yoghurt-mayonaisemengsel. Verdeel de avocado en mango over de tortilla’s. Bestrooi met de chilivlokken en eventueel zout. Verdeel de rodekool erover. Rol de tortilla’s strak op. Snijd 1 cm van de zijkanten eraf en snijd in plakken van 2½ cm. Steek in elk rolletje een prikker.