Koolhydraatarme wrap van sla

Leuk & snel

- 00:26 min.

Deze koolhydraatarme wrap van sla is een goede optie als je op zoek bent naar een lichte lunch. En koolhydraatarme wraps maken, dat doe je in een handomdraai! Doordat je in dit recept de romaine sla met kipfilet, ham en kaas belegt, heb je de smaak van een broodje gezond, maar dan zonder brood. De verse groenten maken de wrap lekker knapperig en fris. Beleg de sla op bakpapier zodat je het makkelijk kunt oprollen tot een wrap. Stop het met bakpapier en al in je lunchbox, zo blijft het langer goed en neem je het makkelijk mee voor onderweg.

INGREDIËNTEN
2 trostomaten
1/3 komkommer
4-5 blaadjes romaine sla
2 el halvanaise
2 plakjes Yorkham
10 plakjes flinterdunne kipfilet
2 plakken jong belegen kaas
1 el mosterd

Keukenspullen 
Bakpapier

Koolhydraatarme wrap voorbereiden
Snijd de tomaten in plakjes. Snijd de komkommer in plakjes. Leg het bakpapier op een snijplank. Verdeel hier de blaadjes sla over, laat ze iets overlappen. Snijd eventuele harde kernen iets in, zodat de sla plat ligt.

Koolhydraatarme wraps maken
Besmeer de sla met de halvanaise. Bedek de sla met de plakken ham, kipfilet en kaas. Besmeer met de mosterd. Verdeel hier de tomaat en komkommer over. Bestrooi met peper en eventueel zout. Rol de sla-wrap met behulp van het bakpapier van je af op tot een strakke rol. Snijd de rol met een scherp mes doormidden.