Kip picadillo met korianderroom
Het perfecte Mexicaanse gerecht voor drukke dagen. Met kip en roerbakgroenten.
555 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
15 gram verse koriander
verse koriander
250 gram winterpeen
winterpeen
300 gram witte snelkookrijst
witte snelkookrijst
2 eetlepel zonnebloemolie
zonnebloemolie
300 gram kipgehakt gekruid
kipgehakt gekruid
2 theelepel picadillo
picadillo
400 gram verse Mexicaanse roerbakgroente
verse Mexicaanse roerbakgroente
125 gram zure room
zure room
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2013 nr. 11 - Oven aan!
Snijd de winterpeen in blokjes en de blaadjes van de koriander grof. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de peen 1 min. Voeg het kipgehakt toe en bak in 2 min. rul. Schep de picadillo erdoor. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend in 4 min. beetgaar.
Meng de koriander met de room en breng op smaak met peper. Verdeel de rijst en kip picadillo over de borden. Serveer er de korianderroom bij.
- variatietipServeer er voor een extra fris accent partjes limoen bij.
Kip picadillo met korianderroom
Het perfecte Mexicaanse gerecht voor drukke dagen. Met kip en roerbakgroenten.

hoofdgerecht
4 personen
555 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de winterpeen in blokjes en de blaadjes van de koriander grof. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de peen 1 min. Voeg het kipgehakt toe en bak in 2 min. rul. Schep de picadillo erdoor. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend in 4 min. beetgaar.
Meng de koriander met de room en breng op smaak met peper. Verdeel de rijst en kip picadillo over de borden. Serveer er de korianderroom bij.
variatietip:Serveer er voor een extra fris accent partjes limoen bij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
15 g verse koriander
250 g winterpeen
300 g witte snelkookrijst
2 el zonnebloemolie
300 g kipgehakt gekruid
2 tl picadillo
400 g verse Mexicaanse roerbakgroente
125 g zure room




