Bonenstoof met paprika-koriandersaus

Comfort food met een Mexicaanse twist. Deze bonenstoof is alles wat je nodig hebt op een drukke dag: kruidig, voedzaam en snel klaar. Serveer met rijst en je hebt binnen 30 minuten een verwarmend hoofdgerecht op tafel.

660 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Maak de pureersaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit de olie in een hapjespan en roerbak de groente 5 min. op hoog vuur. Voeg de kidneybonen en het aanhangende vocht toe. Roer de pureersaus erdoor en laat nog 5-7 min. stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Verdeel de rijst over 2 diepe borden en verdeel de stoof erover.

  • serveertipLekker met verkruimelde witte kaas en verse koriander. Het gerecht is dan niet meer veganistisch en lactosevrij.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Bonenstoof met paprika-koriandersaus

Comfort food met een Mexicaanse twist. Deze bonenstoof is alles wat je nodig hebt op een drukke dag: kruidig, voedzaam en snel klaar. Serveer met rijst en je hebt binnen 30 minuten een verwarmend hoofdgerecht op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig