Romige zalmwraps met avocado
Knapperige groenten met zalm en roomkaas op een wrap, in 15 minuten klaar!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 rode uien
- 1 rode paprika
- 320 g Atlantische zalm in water in blik (verpakt per 160 g)
- 2 el traditionele olijfolie
- 1 avocado (eetrijp)
- 8 tortillawraps
- 75 g veldsla
- 200 g zuivelspread bieslook light
Advertentie
Bereiden
- Snijd de ui in halve ringen, de paprika in reepjes en de zalm in stukjes.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en paprika 2 min. Meng de zalm erdoor en verwarm 2 min. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil de vrucht. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bestrijk de wraps met de zuivelspread. Verdeel de veldsla, zalm met groenten en de avocado erover. Rol ze op en leg ze op een schaal.
kookstaptip:
Besprenkel de plakjes avocado met limoensap. Zo blijft het vruchtvlees mooi groen.

Paprika's schoonmaken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 595 kcal
- eiwit 25 g
- koolhydraten 50 g
-
vet 32 g
waarvan verzadigd 7 g - natrium 825 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
Romige zalmwraps met avocado
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Romige zalmwraps met avocado
- 2 rode uien
- 1 rode paprika
- 320 g Atlantische zalm in water in blik
Snijd de ui in halve ringen, de paprika in reepjes en de zalm in stukjes.
- 2 el traditionele olijfolie
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en paprika 2 min. Meng de zalm erdoor en verwarm 2 min.
- 1 avocado
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil de vrucht. Snijd het vruchtvlees in plakjes.
- 8 tortillawraps
Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 75 g veldsla
- 200 g zuivelspread bieslook light
Bestrijk de wraps met de zuivelspread. Verdeel de veldsla, zalm met groenten en de avocado erover. Rol ze op en leg ze op een schaal.
kookstaptip:
Besprenkel de plakjes avocado met limoensap. Zo blijft het vruchtvlees mooi groen.