Verhit de boter in een koekenpan en bak de wokgroente en champignons 4 min. Klop ondertussen de eieren los met de karnemelk, kerriepoeder, peper en eventueel zout. Meng de kaas door de groenten. Schenk het eimengsel erover. Bak het ei al omscheppend met een spatel op middelhoog vuur in 5 min. net gaar.
Leg het brood op de borden en schep het roerei erop.
Boerenroerei met oude kaas
Dit roerei is zacht van smaak door de karnemelk. Kerriepoeder en oude kaas zorgen voor een hartig tintje.
- variatietipWil je een pittig roerei? Vervang de kerriepoeder dan door hot currypoeder.
- combinatietipLekker met wat peterselie erover.
Roerei maken
Instructievideo - 01:12 min.
Gerelateerde recepten
Boerenroerei met oude kaas
Dit roerei is zacht van smaak door de karnemelk. Kerriepoeder en oude kaas zorgen voor een hartig tintje.

hoofdgerecht
4 personen
570 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de boter in een koekenpan en bak de wokgroente en champignons 4 min. Klop ondertussen de eieren los met de karnemelk, kerriepoeder, peper en eventueel zout. Meng de kaas door de groenten. Schenk het eimengsel erover. Bak het ei al omscheppend met een spatel op middelhoog vuur in 5 min. net gaar.
Leg het brood op de borden en schep het roerei erop.
variatietip:Wil je een pittig roerei? Vervang de kerriepoeder dan door hot currypoeder.
combinatietip:Lekker met wat peterselie erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
25 g ongezouten roomboter
200 g gesneden champignons
400 g Hollandse wokgroente
6 Van Beek eieren
200 ml karnemelk
2 tl kerriepoeder
200 g oude kaasblokjes
8 sneetjes volkorenbrood