Frisgroene basmatirijst
370 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
½ zakje
1 zakje
1
1 zakje
50 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 nr. 09 - Geheimen van India ontsluierd
In pan met ruim kokend water en zout rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen koriander fijnhakken en bosui in dunne ringetjes snijden. Limoen schoonboenen en groene schil eraf raspen. Limoen uitpersen.Bosui, limoenrasp, limoensap, amandelen, rozijnen en 2/3 deel van koriander door warme rijst scheppen. Rest van koriander erover strooien. Lekker bij gegrild vlees.
Frisgroene basmatirijst

bijgerecht
4 personen
370 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan met ruim kokend water en zout rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen koriander fijnhakken en bosui in dunne ringetjes snijden. Limoen schoonboenen en groene schil eraf raspen. Limoen uitpersen.Bosui, limoenrasp, limoensap, amandelen, rozijnen en 2/3 deel van koriander door warme rijst scheppen. Rest van koriander erover strooien. Lekker bij gegrild vlees.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
0 zout
300 g basmatirijst
½ zakje verse koriander
1 zakje bosuitjes
1 limoen
1 zakje garneeramandelen
50 g blanke rozijnen




