Supersnelle visstoof

Zachte kabeljauw met groenten en kruiden: in een kwartier zit jij in de Provence.

440 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de kabeljauw ontdooien. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de wokgroente toe en draai het vuur hoog. Bak al omscheppend 2 min.

  2. Voeg de wijn, tomatensaus en Provençaalse kruiden toe en breng aan de kook.

  3. Snijd de vis in stukjes. Draai het vuur laag en leg de vis in de saus. Stoof afgedekt in 6 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de visstoof met het stokbrood.

  • combinatietipLekker met partjes citroen.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Supersnelle visstoof

Zachte kabeljauw met groenten en kruiden: in een kwartier zit jij in de Provence.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig