Noedelsoep met asperges en noten

In een handomdraai een Aziatische maaltijdsoep op tafel. Lekker slank en vol bite.

285 kcal

15 min. bereiden

3.3/5

(80)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 350 gram verse groene asperges

    verse groene asperges

  • 200 gram paddenstoelen voor pasta

    paddenstoelen voor pasta

  • 2 eetlepel roerbakolie

    roerbakolie

  • 1.5 liter groentebouillon van tablet

    groentebouillon van tablet

  • 300 gram Amoy mix & wok noodles

    Amoy mix & wok noodles

  • 50 ml sojasaus

    sojasaus

  • 3 eetlepel limoensap

    limoensap

  • 50 gram ongezouten cashewnoten

    ongezouten cashewnoten

Aan de slag

  1. Snijd de groene asperges in stukjes van 3 cm. Snijd ook de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in de wok. Bak de asperges al omscheppend 4 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 2 min. mee.

  2. Schenk de bouillon in de wok en breng aan de kook. Voeg de noedels toe en verwarm nog 3 min.

  3. Breng de soep op smaak met peper, de sojasaus en het limoensap. Schep de soep in kommen en bestrooi met de cashewnoten.

  • variatietipOok lekker met reepjes omelet in plaats van cashewnoten.
  • Asperges schillen

    Instructievideo - 00:45 min.

Wat vond je van dit recept?

Noedelsoep met asperges en noten

In een handomdraai een Aziatische maaltijdsoep op tafel. Lekker slank en vol bite.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig