Linguine met prei & ham

Fris, simpel, snel: de perfecte pastasaus voor een doordeweekse drukke dag.

485 kcal

15 min. bereiden

2.9/5

(164)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, knoflook en prei 5 min. op laag vuur. Voeg de mosterd, zuivelspread en ham toe en verwarm de saus nog 4 min. op laag vuur.

  3. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de helft van de vrucht uit. Roer het rasp en 2 el sap door de saus en breng op smaak met peper en eventueel zout. Giet de pasta af en schep door de saus. Bestrooi met de kappertjes en serveer direct.

  • serveertipLekker met geraspte gruyère (kaas).
  • Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

Wat vond je van dit recept?

Linguine met prei & ham

Fris, simpel, snel: de perfecte pastasaus voor een doordeweekse drukke dag.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig