Snijd korsten van brood. Schenk azijn en 1/2 eetlepel water in diep bord. Week brood hier kort in. Pel knoflook. Verwijder takjes van basilicum en munt. Meg in vijzel of keukenmachine brood, knoflook, augurken, basilicum, munt en olijfolie tot puree. Breng salsa verde op smaak met peper en zout. Verhit grillpan. Bestrijk biefstukken aan beide kanten met resterende olijfolie. Grill biefstukken in hete grillpan in 2-5 minuten naar wens rood, rosé of doorbakken. Keer halverwege. Serveer biefstuk met salsa verde, ovenfrites en broccoli.
- algemeenSalsa verde smaakt ook heerlijk bij gebakken kipfilet of karbonade.
Gerelateerde recepten
Gegrilde biefstuk met salsa verde

hoofdgerecht
2 personen
380 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd korsten van brood. Schenk azijn en 1/2 eetlepel water in diep bord. Week brood hier kort in. Pel knoflook. Verwijder takjes van basilicum en munt. Meg in vijzel of keukenmachine brood, knoflook, augurken, basilicum, munt en olijfolie tot puree. Breng salsa verde op smaak met peper en zout. Verhit grillpan. Bestrijk biefstukken aan beide kanten met resterende olijfolie. Grill biefstukken in hete grillpan in 2-5 minuten naar wens rood, rosé of doorbakken. Keer halverwege. Serveer biefstuk met salsa verde, ovenfrites en broccoli.
algemeen:Salsa verde smaakt ook heerlijk bij gebakken kipfilet of karbonade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 sneetje vloerbrood
1 el rodewijnazijn
1 teen knoflook
1 zakje verse basilicum
1 zakje verse munt
3 augurken
4 el traditionele olijfolie
2 biefstukken