Gegrilde biefstuk met salsa verde

380 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd korsten van brood. Schenk azijn en 1/2 eetlepel water in diep bord. Week brood hier kort in. Pel knoflook. Verwijder takjes van basilicum en munt. Meg in vijzel of keukenmachine brood, knoflook, augurken, basilicum, munt en olijfolie tot puree. Breng salsa verde op smaak met peper en zout. Verhit grillpan. Bestrijk biefstukken aan beide kanten met resterende olijfolie. Grill biefstukken in hete grillpan in 2-5 minuten naar wens rood, rosé of doorbakken. Keer halverwege. Serveer biefstuk met salsa verde, ovenfrites en broccoli.

  • algemeenSalsa verde smaakt ook heerlijk bij gebakken kipfilet of karbonade.

Gegrilde biefstuk met salsa verde

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig