In pan krieltjes met 3 dl water aan de kook brengen en 3 minuten laten koken. Worst in lengte halveren en in dunne plakjes snijden. Ossenstaartsoep door krieltjes en het kookvocht roeren. Champignons, worst en soepgroenten erdoor mengen. Soep aan de kook brengen en ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Soep over twee diepe borden verdelen.
Gerelateerde recepten
Goedgevulde ossenstaartsoep

hoofdgerecht
2 personen
295 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan krieltjes met 3 dl water aan de kook brengen en 3 minuten laten koken. Worst in lengte halveren en in dunne plakjes snijden. Ossenstaartsoep door krieltjes en het kookvocht roeren. Champignons, worst en soepgroenten erdoor mengen. Soep aan de kook brengen en ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Soep over twee diepe borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
½ zak minikrieltjes
100 g magere rookworst
1 blik heldere ossenstaartsoep
1 bakje gesneden champignons
1 zakje fijne soepgroenten