Gevulde ossenstaartsoep

300 kcal

30 min. bereiden

2.5/5

(37)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 week 48-49 - 2003 week 48-49

Aan de slag

  1. Sjalotten pellen en snipperen. Bleekselderij schoonmaken en in reepjes snijden. Wortel schoonmaken en in blokjes snijden. In (soep)pan sjalot, bleekselderij en wortel in olie 2 minuten bakken. Rijst erdoor scheppen en ca. 2 minuten bakken tot korrels glanzen. Zakje soep en 1 liter water erdoor roeren, al roerend aan de kook brengen en ca. 10 minuten zachtjes doorkoken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Rosbief in reepjes snijden. Tomaatjes laatste minuut met soep meewarmen. Soep over vier grote soepkommen verdelen. Rosbiefreepjes erop leggen.

Wat vond je van dit recept?

Gevulde ossenstaartsoep

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig