Gevulde ossenstaartsoep
Gevulde ossenstaartsoep
bewaar
bewaar

Gevulde ossenstaartsoep

30 min. bereiden
35waarderingen

Aan de slag

1

Sjalotten pellen en snipperen. Bleekselderij schoonmaken en in reepjes snijden. Wortel schoonmaken en in blokjes snijden. In (soep)pan sjalot, bleekselderij en wortel in olie 2 minuten bakken. Rijst erdoor scheppen en ca. 2 minuten bakken tot korrels glanzen. Zakje soep en 1 liter water erdoor roeren, al roerend aan de kook brengen en ca. 10 minuten zachtjes doorkoken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Rosbief in reepjes snijden. Tomaatjes laatste minuut met soep meewarmen. Soep over vier grote soepkommen verdelen. Rosbiefreepjes erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde ossenstaartsoep

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig