Gewokte hoisinvarkenshaas
Aardappel en broccoli gaan goed samen met deze woksaus.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 4 el traditionele olijfolie
- 600 g aardappelpartjes
- 400 g varkenshaas
- 160 g woksaus hoisin
- 500 g broccoli
- 100 g katjang pedis
Advertentie
Bereiden
- Verhit de helft van de olie in een wok en bak de aardappelpartjes op middelhoog vuur in 10-12 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
- Snijd ondertussen de varkenshaas in plakjes van ½ cm dik. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de varkenshaas in 4 min. bruin en gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 2 min.
- Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Breng een pan water aan de kook en kook de roosjes 4 min. Giet af. Hak de katjang pedis grof. Serveer de aardappelpartjes met de broccoli, varkenshaas en saus. Bestrooi met de katjang pedis.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 625 kcal
- eiwit 31 g
- koolhydraten 52 g
-
vet 28 g
waarvan verzadigd 6 g - natrium 1.005 mg
- vezels 9 g
Ook te zien in
Gewokte hoisinvarkenshaas
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Gewokte hoisinvarkenshaas
- 2 el traditionele olijfolie
- 600 g aardappelpartjes
Verhit de olie in een wok en bak de aardappelpartjes op middelhoog vuur in 10-12 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
- 400 g varkenshaas
Snijd ondertussen de varkenshaas in plakjes van ½ cm dik.
- 2 el traditionele olijfolie
- 160 g woksaus hoisin
Verhit de olie in een hapjespan en bak de varkenshaas in 4 min. bruin en gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 2 min.
- 500 g broccoli
Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Breng een pan water aan de kook en kook de roosjes 4 min. Giet af.
- 100 g katjang pedis
Hak de katjang pedis grof. Serveer de aardappelpartjes met de broccoli, varkenshaas en saus. Bestrooi met de katjang pedis.