Mexicaanse stoof met zwarte bonen

Kleurrijk en stevig stoofgerecht met zwarte bonen en mais.

470 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en paprikapoeder 30 sec. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee.

  2. Voeg het gehakt toe en bak op hoog vuur in 3 min. rul. Voeg de bouillon en Mexicaanse roerbakmix toe. Laat 4 min. koken op middelhoog vuur. Laat ondertussen de zwarte bonen en de mais uitlekken en spoel de bonen af. Voeg met de mais toe aan de bouillon en verwarm nog 2 min.

  • combinatietipLekker met koriander, rijst en zure room
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Mexicaanse stoof met zwarte bonen

Kleurrijk en stevig stoofgerecht met zwarte bonen en mais.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig