Peer-spinazie-gembersmoothie
Drankje met pit

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 Conference peren
- 2 cm verse gember
- 150 g pitloze witte druiven
- 200 g extra milde yoghurt (AH Biologisch)
- 2 takjes verse munt
- 150 g verse spinazie
Keukenspullen
- blender of keukenmachine
Advertentie
Bereiden
- Snijd de peren in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in stukken. Schil de gember en snijd in stukjes. Doe de peren, druiven en gember in de blender. Schenk de yoghurt erbij en mix 2 min.
- Haal de blaadjes munt van de takjes, voeg met de spinazie toe aan de blender en mix 2 min. Schenk de smoothie in 4 glazen.
bewaartip:
Je kunt de smoothie 4 uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Schud om of roer door voor het serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 120 kcal
- eiwit 4 g
- koolhydraten 20 g
-
vet 2 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 33 mg
- vezels 3 g
Ook te zien in
Peer-spinazie-gembersmoothie
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Peer-spinazie-gembersmoothie
- 2 Conference peren
- 2 cm verse gember
Snijd de peren in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in stukken. Schil de gember en snijd in stukjes.
- 150 g pitloze witte druiven
- 200 g extra milde yoghurt
Doe de peren, druiven en gember in de blender. Schenk de yoghurt erbij en mix 2 min.
- 2 takjes verse munt
- 150 g verse spinazie
Haal de blaadjes munt van de takjes, voeg met de spinazie toe aan de blender en mix 2 min. Schenk de smoothie in 4 glazen.
bewaartip:
Je kunt de smoothie 4 uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Schud om of roer door voor het serveren.