bewaar
Yoghurt met peer, druiven en kruidkoek-notencrumble
Yoghurt met peer, druiven en kruidkoek-notencrumble
bewaar

Yoghurt met peer, druiven en kruidkoek-notencrumble

Pimp je yoghurt geroosterde walnoten-kruidkoekcrumble.

5 min. bereiden
10 min. oventijd
0waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 plakjes

Peijnenburg gesneden ontbijtkoek

30 g

ongebrande walnoten

1

Conference peer

125 g

pitloze rode druiven

300 ml

halfvolle yoghurt

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Pimp je yoghurt geroosterde walnoten-kruidkoekcrumble.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C Verkruimel de ontbijtkoek fijn en hak de walnoten grof. Verdeel de ontbijtkoek en walnoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 10 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om en laat afkoelen.

2

Schil de peer en snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de druiven.

3

Verdeel de yoghurt over kommen. Verdeel het fruit en de ontbijtkoek-notencrumble erover.

variatietipLekker met wat (dadel)stroop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Yoghurt met peer, druiven en kruidkoek-notencrumble

Pimp je yoghurt geroosterde walnoten-kruidkoekcrumble.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig