Yoghurt met peer, druiven en kruidkoek-notencrumble
Pimp je yoghurt geroosterde walnoten-kruidkoekcrumble.
345 kcal
5 min. bereiden, 10 min. oventijd
Ingrediënten
Aantal personen
2 plakjes
30 g
1
125 g
300 ml
Dit heb je nodig
bakpapier
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2020 week 45-46 - 2020 week 45-46
Verwarm de oven voor op 200 °C Verkruimel de ontbijtkoek fijn en hak de walnoten grof. Verdeel de ontbijtkoek en walnoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 10 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om en laat afkoelen.
Schil de peer en snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de druiven.
Verdeel de yoghurt over kommen. Verdeel het fruit en de ontbijtkoek-notencrumble erover.
- variatietipLekker met wat (dadel)stroop.
Yoghurt met peer, druiven en kruidkoek-notencrumble
Pimp je yoghurt geroosterde walnoten-kruidkoekcrumble.

2 personen
345 kcal
5 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C Verkruimel de ontbijtkoek fijn en hak de walnoten grof. Verdeel de ontbijtkoek en walnoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 10 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om en laat afkoelen.
Schil de peer en snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de druiven.
Verdeel de yoghurt over kommen. Verdeel het fruit en de ontbijtkoek-notencrumble erover.
variatietip:Lekker met wat (dadel)stroop.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
2 plakjes Peijnenburg gesneden ontbijtkoek
30 g ongebrande walnoten
1 Conference peer
125 g pitloze rode druiven
300 ml halfvolle yoghurt
Dit heb je nodig
bakpapier




