Pastasalade met artisjok en geitenkaas
Pastasalade met artisjok en geitenkaas
bewaar
bewaar

Pastasalade met artisjok en geitenkaas

Dit vegetarische gerecht uit de mediterrane keuken staat zo op tafel.

15 min. bereiden
licht pittig
89waarderingen

8 ingrediënten

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Roer ondertussen de hummus met de yoghurt en het limoensap in een ruime schaal tot een dressing.

2

Halveer de tomaten en snijd de artisjokharten in kwarten. Voeg met de pasta en 2/3 van de rucola toe aan de dressing en schep om. Verkruimel de geitenkaas erboven, breng op smaak met peper en garneer met de rest van de rucola.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pastasalade met artisjok en geitenkaas

Dit vegetarische gerecht uit de mediterrane keuken staat zo op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig