bewaar
Pastasalade met artisjok en geitenkaas
Pastasalade met artisjok en geitenkaas
bewaar

Pastasalade met artisjok en geitenkaas

Dit vegetarische gerecht uit de mediterrane keuken staat zo op tafel.

15 min. bereiden
licht pittig
83waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

fusilli

200 g

Sabra hummus pikant

3 el

volle yoghurt

2 el

limoensap

360 g

snoepgroente tomatenmix

400 g

artisjokhart in blik

40 g

rucola

125 g

zachte geintenkaas 50+

Dit vegetarische gerecht uit de mediterrane keuken staat zo op tafel.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Roer ondertussen de hummus met de yoghurt en het limoensap in een ruime schaal tot een dressing.

2

Halveer de tomaten en snijd de artisjokharten in kwarten. Voeg met de pasta en 2/3 van de rucola toe aan de dressing en schep om. Verkruimel de geitenkaas erboven, breng op smaak met peper en garneer met de rest van de rucola.