bewaar
Annics rijke caesarsalade
Annics rijke caesarsalade
bewaar

Annics rijke caesarsalade

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de rijke caesarsalade van Annic van Wonderen.

20 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

quinoa

300 g

kipfilet

2

avocado's

240 g

waterkersmelange

200 g

mais in blik

1 el

rucolacress

75 g

milde kiemgroente

50 g

geschaafde Parmezaanse kaas

80 g

saladecroutons naturel

3 el

sladressing caesar

Dit heb je nodig

  • grillpan

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de rijke caesarsalade van Annic van Wonderen.

Aan de slag

Zet eerst een pan water op en kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak vervolgens de kipfilet in een (grill)pan. Snijd ondertussen de avocado's in stukjes. Meng de waterkersmelange, gekookte quinoa en stukjes avocado in een schaal. Voeg de maiskorrels, rucolacress, milde kiemgroente en gegrilde kip eraan toe. Maak de salade af met het Parmezaanse kaasschaafsel, de croutons en caesar-sladressing.

Annic's rijke caesarsalade

Instructievideo - 00:15 min.